AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit yaptığını görmek

Kahve falında simit yaptığını görmek

Kahve falında simit yaptığını görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit yaptığını gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında simit almaya gitmek tecrübelerini aktaracağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit susamı görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak simit almak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında simit ekmek görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet eder.

Kahve falında simit alıp yemek anne babanın hayır dualarının alınacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında simit ve çay görmek işinden çıkarılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz simiti görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında simit vermek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir