AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ve poğaça görmek

Kahve falında simit ve poğaça görmek

Kahve falında simit ve poğaça görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında simit ve poğaça gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren bir olay sürpriz şekilde olumlu gelişebilir.

Kahve falında simit poğaça görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında simit ve poğaça görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret eder.

Kahve falında poğaça simit görmek gelişmelerin olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit poğaça satmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poğaça pişirdiğini görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında birine poğaça vermek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak poğaça görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında poğaça almak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir