AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini simit satarken görmek

Kahve falında birini simit satarken görmek

Kahve falında birini simit satarken görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, geçim derdi yaşayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kazancın arttırılacağına işarettir.

Kahve falında birini simit satarken gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Kahve falında yarım simit görmek kazanılan paranın artacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık simit görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işinde dar boğaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında simit yediğini görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit verdiğini görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ortaya bazı projeler koyacağına yorulur.

Kahve falında peynirli simit yemek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynirli simit görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak simit görmek hayata daha sıkı tutunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında simit ve çay görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir