AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok simit görmek

Kahve falında çok simit görmek

Kahve falında çok simit görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, geçim derdi yaşayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok simit gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit almak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına inanılır.

Kahve falında simit satıcısı görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze simit görmek kazanca kavuşacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit ekmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, artık daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek simit görmek sorunlarının çözüleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kandil simiti yemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simitle yüzmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir