AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin simit yediğini görmek

Kahve falında birinin simit yediğini görmek

Kahve falında birinin simit yediğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, onlara hocalık edeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, gülen yüzünün solacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin simit yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında birinin simit yediğini görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında simit yedirmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit yediğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında simit satın almak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit ikram etmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit peynir yemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden simit almak mekân değiştireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir