AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak simit almak

Kahve falında sıcak simit almak

Kahve falında sıcak simit almak başına çok güzel olaylar geleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, borçlarının kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında sıcak simit almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Kahve falında taze sıcak simit görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak simit görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak simit yemek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak simit almak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırından simit almak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük simit görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine yorulur.

Kahve falında simit verdiğini görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında simitler görmek bilakis malının çoğalacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir