AnaSayfa / Genel / Kahve falında susam yediğini görmek

Kahve falında susam yediğini görmek

Kahve falında susam yediğini görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susam yediğini gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Kahve falında susam yediğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde susam görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susamlı ekmek hafif ve iyi hissedeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı susam görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susamlı ekmek yemek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında susam çiçeği görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yüzde susam görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, böylece kendine güveneceğine işarettir.

Kahve falında susam yağı görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir