AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmuş susam görmek

Kahve falında kavrulmuş susam görmek

Kahve falında kavrulmuş susam görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında kavrulmuş susam gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Kahve falında kavrulmuş susam görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında susam satmak sevinç ve mutluluğa, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında susamış köpek görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz susam görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susam almak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulur.

Kahve falında susamış birine su vermek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında susam ekmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir