AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça almak

Kahve falında poğaça almak

Kahve falında poğaça almak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, doğru haber almaya, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kolaylık sağlayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında poğaça almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Kahve falında börek poğaça görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında poğaça satın almak kırgınlıklar yaşanacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açma poğaça görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepside poğaça görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında fırında poğaça görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birine poğaça vermek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü poğaça görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında sıcak poğaça görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir