AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ayran görmek

Kahve falında simit ayran görmek

Kahve falında simit ayran görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok büyük destek vereceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında simit ayran gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında simit ayran görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında ayran çorbası içmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpüklü ayran içmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalettir.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayran dökülmesi görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayran çalkalamak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak ayran içmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardakta ayran görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir