AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit dağıtmak

Kahve falında simit dağıtmak

Kahve falında simit dağıtmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit dağıtmak gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında simit dağıtmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine inanılır.

Kahve falında çekirdekli simit görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında simit fırını görmek o kapıyı kapatacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında simit almak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında simit almak ve yemek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında simit poğaça görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında simit çalmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit almaya gitmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir