AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı poğaça görmek

Kahve falında kıymalı poğaça görmek

Kahve falında kıymalı poğaça görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında kıymalı poğaça gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta poğaça görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak poğaça yemek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında poğaça simit görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırından poğaça almak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında poğaça yediğini görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir