AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça satmak

Kahve falında poğaça satmak

Kahve falında poğaça satmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça satmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Kahve falında simit poğaça satmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında poğaça satmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça yediğini görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında pasta poğaça görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, dertlerine derman bulacağına delalettir.

Kahve falında peynirli poğaça görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze poğaça yemek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça yemek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak her zaman evlatlarına destek olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir