AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit pişirmek

Kahve falında simit pişirmek

Kahve falında simit pişirmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Kahve falında simit pişirmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında simit pişirmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında simit yemek görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında simit hamuru görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit susamı görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit kırıntısı görmek ödeme güçlü çekeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden simit almak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında simit alıp yemek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok simit almak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir