AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden simit almak

Kahve falında birinden simit almak

Kahve falında birinden simit almak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yalan söylemeye, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden simit almak gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında yanık simit görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit ve çay görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, tüm kederinin uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit yaptığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında simit istemek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında simitçi olmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevgi ve hürmet göreceğine işaret eder.

Kahve falında taze sıcak simit görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit arabası görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde can simidi görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir