AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit yapmak

Kahve falında simit yapmak

Kahve falında simit yapmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit yapmak gördüyseniz:

  • Ardından, onayı alıp yaşam tarzınızın, planlarınızın veya stratejilerinizin halen uygulanabilir olup olmadığını sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında simit yapmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında peynirli simit görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında fırında simit görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında simit ve susam görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit hamuru görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulur.

Kahve falında simit peynir yemek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze simit yemek birlikte bazı işler yapılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit fırını görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir