AnaSayfa / Genel / Kahve falında can simidi görmek

Kahve falında can simidi görmek

Kahve falında can simidi görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında can simidi gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında can simidiyle yüzmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında can simidi takmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında can simiti görmek rahat bir hayat sürüleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında can simidi görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizde can simidi görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden simit almak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında fırından simit almak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simitçi olmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir