AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi kaybetmek

Kahve falında silgi kaybetmek

Kahve falında silgi kaybetmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çirkin bir iş yapmaya, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında silgi kaybetmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Kahve falında silgi kaybetmek mutsuz ve moralsiz olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında silgi vermek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem silgi görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında silgiyle silmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah silgi görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında silgi almak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silgi satın almak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silgi toplamak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir