AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi almak

Kahve falında silgi almak

Kahve falında silgi almak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında silgi almak gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında kalem ve silgi görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kul hakkına girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında silgi kaybetmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında silgi aramak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında silgi toplamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silgiyle silmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli silgi görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında silgi ve kalem görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir