AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi aramak

Kahve falında silgi aramak

Kahve falında silgi aramak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kötü durumlara düşeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silgi aramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında silgi aramak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silgi vermek ibadetlerini de aksatmayacağına, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil silgi görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem silgi görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında silgi kaybetmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silgi aldığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir