AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli silgi görmek

Kahve falında renkli silgi görmek

Kahve falında renkli silgi görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinin karışacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında renkli silgi gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında renkli silgi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu silgi görmek ağlayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silgi aldığını görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem ve silgi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında defter silgisi görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında silgi kaybetmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Kahve falında mavi silgi görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir