AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı savaşmak

Kahve falında silahlı savaşmak

Kahve falında silahlı savaşmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kıdem atlayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı savaşmak gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Kahve falında silahlı savaşmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla savaşmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına inanılır.

Kahve falında silahsız savaşmak maddi konularda kayıplar olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında silahlarla savaşmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Kahve falında yaratıklarla savaşmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında tek başına savaşmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında cinlerle savaşmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında at üstünde savaşmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir