AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaratıklarla savaşmak

Kahve falında yaratıklarla savaşmak

Kahve falında yaratıklarla savaşmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaratıklarla savaşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında yaratıklarla savaşmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan görünümlü yaratık görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yaratıktan korkmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında görünmez yaratık görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı yaratık görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında yaratıkla konuşmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yaratık görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuhaf yaratıklar görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir