AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlarla savaşmak

Kahve falında silahlarla savaşmak

Kahve falında silahlarla savaşmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında silahsız savaşmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlarla savaşmak rızkının çoğalacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında silahla savaşmak sorunların sürekli artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı savaşmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında cinlerle savaşmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarak savaşmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hristiyanlarla savaşmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında canavarla savaşmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir