AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde savaşmak

Kahve falında at üstünde savaşmak

Kahve falında at üstünde savaşmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Kahve falında at üstünde savaşmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Kahve falında at üstünde savaşmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atlarla savaşmak maddi zarara uğrayacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında atla savaşmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında atın üstünde kendini görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını at üstünde görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gezmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir