AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı savaş görmek

Kahve falında silahlı savaş görmek

Kahve falında silahlı savaş görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayatın kolaylaşacağına, güzel haberler alacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı savaş gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında silahla savaştığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş silahları görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında savaş ve silah görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Kahve falında silahlı savaş görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş silah görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta silah görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulur.

Kahve falında savaşta teslim olmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında askerlerin savaştığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir