AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta teslim olmak

Kahve falında savaşta teslim olmak

Kahve falında savaşta teslim olmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, inancından ödün vereceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında savaşta teslim olmak gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Kahve falında savaşta teslim olmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında anahtar teslim etmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında teslim olmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ruhu teslim etmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ruhunu teslim etmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, eve kapanacağına delalettir.

Kahve falında düşmana teslim olmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında silah teslim etmek kalbini tekrar hayata açacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında anahtar teslim almak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir