AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş silah görmek

Kahve falında savaş silah görmek

Kahve falında savaş silah görmek bir ömür olacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş silah gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında savaşta silah görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında savaş silahları görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla savaştığını görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş ve silah görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında savaş silah görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında silahlı savaş görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında nükleer savaş görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir