AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta silah görmek

Kahve falında savaşta silah görmek

Kahve falında savaşta silah görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşta silah gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Kahve falında savaş ve silah görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında savaş silahları görmek maddi anlamda feraha ermeye, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında savaş silah görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta silah görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı savaş görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla savaştığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta ölmek duyguların karşılık bulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında deniz savaşı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir