AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla savaştığını görmek

Kahve falında silahla savaştığını görmek

Kahve falında silahla savaştığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla savaştığını gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında savaşta silah görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet eder.

Kahve falında savaş ve silah görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş silah görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı savaş görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında silahla savaştığını görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, iş hayatının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş silahları görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş uçakları görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş çıkmış görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir