AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş ve silah görmek

Kahve falında savaş ve silah görmek

Kahve falında savaş ve silah görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş ve silah gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Kahve falında silahlı savaş görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında savaş ve silah görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında savaş silah görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Kahve falında savaşta silah görmek kafasının boşalacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında silahla savaştığını görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında savaş silahları görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında savaştan galip çıkmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Kahve falında savaş ortasında kalmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir