AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş silahları görmek

Kahve falında savaş silahları görmek

Kahve falında savaş silahları görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş silahları gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında silahla savaştığını görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Kahve falında savaş ve silah görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta silah görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı savaş görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında savaş silah görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş silahları görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş bombası görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş uçaklarının düştüğünü görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir