AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı olduğunu görmek

Kahve falında silahlı olduğunu görmek

Kahve falında silahlı olduğunu görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı olduğunu gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Kahve falında silah la vurulmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üzerinde silah taşımak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde silah görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalettir.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında araba ve silah görmek ağlayacağına, strese gireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı silah görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir