AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, dedikodu edeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet eder.

Kahve falında silahlı çatışmada kalmak kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında selin ortasında kalmak daha rahat bir nefes alacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işaret eder.

Kahve falında okyanusun ortasında kalmak hasta ve üzgün olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş ortasında kalmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir