AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki trenin arasında kalmak

Kahve falında iki trenin arasında kalmak

Kahve falında iki trenin arasında kalmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki trenin arasında kalmak gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında iki trenin arasında kalmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenin altında kaldığını görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, iyi şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalar arasında kalmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atların arasında kalmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak varını yoğunu kaybedeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgaların arasında kalmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyon arasında kalmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir