AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı arası görmek

Kahve falında çatı arası görmek

Kahve falında çatı arası görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında çatı arası gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çatı arası görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası patates yemek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların arasından geçmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağların arasında yürümek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası biber yemek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir