AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşın arasında kalmak

Kahve falında savaşın arasında kalmak

Kahve falında savaşın arasında kalmak makamının tehlikeye gireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kısmetin bollaşacağına, kazancının da azalacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında savaşın arasında kalmak gördüyseniz:

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.

Kahve falında savaş arasında kalmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşın arasında kalmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Kahve falında devletler arası savaş görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş hayatının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Kahve falında savaş ortasında kalmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında savaş içinde kalmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet eder.

Kahve falında sular arasında kalmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir