AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahların arasında kalmak

Kahve falında silahların arasında kalmak

Kahve falında silahların arasında kalmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya işaret eder.

Kahve falında silahların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Kahve falında silahların arasında kalmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş arasında kalmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında atların arasında kalmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki sevgili arasında kalmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak işlerinde başarı elde edeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kızın arasında kalmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok kolay bir hayatı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir