AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah patlamak

Kahve falında silah patlamak

Kahve falında silah patlamak sabrını zorlayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında silah patlamak gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında silahların patladığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahın patladığını görmek hataların düzeltileceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalettir.

Kahve falında silah patlamak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında silah patladığını görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin patladığını görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, gönül kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın patladığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir