AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahın patladığını görmek

Kahve falında silahın patladığını görmek

Kahve falında silahın patladığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kariyer edineceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Kahve falında silahın patladığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında silahların patladığını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah patlamak gerginliğin biteceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah patladığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Kahve falında silahın patladığını görmek saadetinin yükseleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının patladığını görmek dileklerinin kabul olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde su patladığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak patladığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir