AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerin patladığını görmek

Kahve falında bir yerin patladığını görmek

Kahve falında bir yerin patladığını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına inanılır.

Kahve falında bir yerin patladığını gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir yerin patladığını görmek güzel bir döneme girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına işarettir.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işarettir.

Kahve falında suyun patladığını görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında evde su patladığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayın patladığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işarettir.

Kahve falında şişenin patladığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine inanılır.

Kahve falında ocağın patladığını görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, içinin huzurla dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir