AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulan görmek

Kahve falında silahla vurulan görmek

Kahve falında silahla vurulan görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, borçlanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulan gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulanı görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yeni bir yol tutulacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, karşılıksız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek belalı insanlara denk geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir