AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurularak ölmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmamak çok sayıda borca gireceğine, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir