AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini gördüyseniz:

  • Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulmak istenmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında karnından silahla vurulmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulduğu görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir