AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulurken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek elinin darlığa düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulan insan görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurularak ölmek kazancını birkaç kat arttıracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir