AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş çıkmış görmek

Kahve falında savaş çıkmış görmek

Kahve falında savaş çıkmış görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında savaş çıkmış gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek kısmetinin de açılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Kahve falında kavga savaş görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta silah görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşçı görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşta kaçmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş arabası görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir