AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada ateş görmek

Kahve falında havada ateş görmek

Kahve falında havada ateş görmek külfetinin ve yükünün artacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yeni duygular tadacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, iş hayatında günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada ateş gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havada ateş görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında havada ateş topu görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havaya ateş etmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir