AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla karnından vurulmak

Kahve falında silahla karnından vurulmak

Kahve falında silahla karnından vurulmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, elinin de bolluk göreceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında silahla karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında karnından silahla vurulmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak atılan adımların başarıya çıkacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla enseden vurulmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında silah tarafından vurulmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir