AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulduğunu görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, mahsullerin fazlalaşacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir