AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirlerde dolaşmak

Kahve falında kabirlerde dolaşmak

Kahve falında kabirlerde dolaşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısmet alacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş kabir görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kazılmış kabir görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine inanılır.

Kahve falında kabir yaptırmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kabir başında dua okumak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir